У Тернополі судять активістів Майдану

Ми нещодавно писали, що правоохоронці задокументували блокування протестуючими адмінбудівлі Тернопільської обласної ради. Відомості про даний факт правоохоронці внесли у Єдиний реєстр досудових розслідувань та розпочали кримінальне провадження за статтею 341 Кримінального кодексу України.

Вже сьогодні співкерівник Штабу національного спротиву Володимир Стаюра повідомляє, що співробітники міліції за дорученням прокуратури Тернопільської області намагалися вручити йому та співкерівнику Марії Чашці повідомлення про вчинення злочину за статтею Кримінального Кодексу України «Захоплення адмінбудівлі». При цьому вони заблокували вхід в приймальню народного депутата України Михайла Головка та перешкоджали нормальній роботі помічникам народних депутатів України, громадським активістам, – повідомляє Володимир Стаюра.

Як стало відомо “Погляду” суд над актвістами розпочнеться зараз, о 16 годині.

-1 thoughts on “У Тернополі судять активістів Майдану

  • 09:21 | 10.12.2013 о 09:21
    Permalink

    якийсь фарс… Мітингувальники блокували роботу ОДА – але всі бажаючі працювати могли пройти коридором на робочі місця…Шкоди майну ніякої – люди просто стояли під стінами, і їх там були не одиниці і не десятки…Воля народу – закон? Влада вже в агонії точно, кидається у всі боки без розбору … а як віднестись до цього – : “Співробітники міліції …при цьому вони заблокували вхід в приймальню народного депутата України Михайла Головка та перешкоджали нормальній роботі помічникам народних депутатів України, громадським активістам” – то нехай відкриють і на самих себе кримінальне впровадження про вчинення злочину…Теж перешкоджали роботі! Закон, здається – один для всіх… Сумно,що в нашій країні таке твориться…“бєспрєдєл” у всіх органах…

Коментарі вимкнені.