Глазур для паски на желатині. Не липне і не обсипається!
Глазур на желатині не містить білків, не обсипається і не липне. І посипка на ній тримається дуже добре!
Глазур для паски
6 ст. ложок води, 1 скл. цукру, 1 ч. ложка желатину, 1 ч. ложка лимонного соку.
Цукор залити 4 ст. ложками води, закип’ятити, щоб розтав цукор. Окремо 1 ч. ложку желатину залити 2 ст. ложками води. Набухлий желатинпідігріти, щоб розтанув, додати до цукрового сиропу, збити міксером до білої маси, додаючи 1 ч. ложку лимонного соку.
Наносити треба на охололі паски дуже швидко (!), бо швидко застигає, й одразу посипати. Яко глазур підзагусне, її можна поставити на вогонь, злегка підігріти, додати трішки води і знову збити.
Рецептом поділилася Світлана Некрасова
Коментарі вимкнені.