17 лютого – кастинг “Міс Галичина” у Тернополі

17 лютого славне місто Тернопіль розпочне ланцюжок кастингів, що пройдуть у чотирьох містах Західної України, до першого народного західноукраїнського конкурсу краси у форматі реаліті-шоу “Міс Галичина”. Відтак запрошуємо вас прийти на конкурсний відбір та підтримати тернопільчанок у боротьбі за корону Галичини!

Вперше на Західній Україні, за підтримки Львівської облдержадміністрації  та Національного конкурсу краси «Міс Україна» стартує  народний конкурс, у новому незвичному і цікавому форматі міні-реаліті шоу, «Міс Галичина – 2011».

До участі запрошуємо дівчат віком 16-25 років, зростом не менше 170 сантиметрів, із цікавою фотогенічною зовнішністю, родливих та кмітливих. До 17 лютого для охочих взяти участь у конкурс триває реєстрація на сайті www.turgalychyna.com.ua …

А вже з 17 лютого у чотирьох містах Галичини (Тернопіль – 17 лютого, Львів – 18 лютого, Івано-Франківськ – 19 лютого, Трускавец – 20 лютого) стартують кастинги. У кожному з міст на дівчат чекатиме зіркове журі, у якому засідатимуть найщиріші поціновувачі жіночої краси –  Влад Яма, Вова зі Львова,  Марина Борщевська, Габрієла Масанга, Володимир Гришко, «Міс Україна-2007» Ліка Роман  та багато інших!

Розклад кастингів:

17 лютого – Тернопіль, клуб PUDRA (реєстрація з 12.00)
18 лютого – Львів, клуб Rafinad people (12.00)
19 лютого – Івано-Франківськ, клуб Ельдорадо (12.00)
20 лютого – Трускавець, кінотеатр Злата (12.00)

У березні, двадцять найвродливіших дівчат , попередньо відібраних на  кастингах,  впродовж 10 днів (1-10 березня) житимуть і готуватимуться до фінального дефіле в одному з найкращих відпочинкових комплексів Трускавця. З дівчатами працюватимуть найкращі тренери, візажисти, стилісти, викладачі і порадники агенції Faces, яка також готує учасниць фінального дефіле Національного конкурсу краси «Міс Україна». Даватиме  настанови дівчатам та відкриватиме позалаштункові таємниці шоу Міс Україна – 2007 Ліка Роман. Впродовж цього часу відбуватимуться зйомки восьми відео-щоденників (45-хвилинних). Саме тут за ними стежитимуть пильні очі телекамер. Позалаштункові реалії конкурсу, усе підглянуте, найживіші емоції, найправдивіші історії — Україна побачить на телеканалі НТА у вечірній пройм-тайм у вихідні!

Конкурс краси «Міс Галичина – 2011», фінал якого відбудеться 1 травня у Палаці культури ім. Т Шевченка у Трускавці, є першим народним конкурсом на Західній Україні, що відбуватиметься у форматі реаліті-шоу. Конкурс проводитиметься вперше, та за будь яких обставин має намір стати щорічним і традиційним.

Коментарі вимкнені.