52 річному любителеві покататися чужим велосипедом загрожує до трьох років позбавлення волі

24 липня у Збаразький РВ УМВС України телефоном надійшло повідомлення від мешканки Збаража, про те, що невідомі особи викрали з  під під’їзду житлового будинку два її  велосипеди.

Виїхавши на місце події, завдяки професійним діям, працівники райвідділу міліції розкрили злочин по гарячих слідах. Любителем покататися чужим транспортом виявився 52-річний мешканець Збаража, який, перебуваючи у нетверезому стані, вчинив крадіжку  не тому, що поважає українського виробника, а тому, що ласий до чужого.

Спочатку злочинець вночі викрав один велосипед, яким успішно доїхав до додому та заховав його на своєму господарстві. Після цього чолов’язі спало на думку повернутися  та поцупити ще й інший велосипед. Але успішно виконати задумане йому не вдалося. Під час транспортування велосипеда із місця злочину він був затриманий працівниками міліції.

На разі речові докази вилучено, вирішується питання про порушення проти цього громадянина кримінальної справи за ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За скоєне діяння злочинцю загрожує покарання до трьох років позбавлення волі, – пише газета “Народне Слово”.

 

Коментарі вимкнені.