Аби стати суддею, треба бути сином судді й …заплатили від $100 тисяч?

За допуск до іспитів на посаду судді необхідно заплатити 100 тисяч доларів.
Про це повідомив заступник голови комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Стретович в ефірі 5 каналу, – пише Експрес.
“Я мушу сказати телеглядачам те, що мені було відомо до цього. Коли побачив прізвище людини, з якою я спілкувався. То для того, щоб почати розмову і стати суддею, розмову варто було б починати зі 100 тисяч доларів”, – зазначив він. “Він мені бідкався про те, що уявляєте, до чого дійшли, для того, щоб допустили до екзаменів стартова ціна 100 тисяч доларів”, – розповів Стретович.
“Очевидно, вона спрацювала. Тому що я бачу там знайоме прізвище тієї людини, яка зі мною говорила”, – додав він.
Як відомо, серед переможців конкурсу на майбутніх суддів виявилося багато дітей чинних керівників судів.
Вища кваліфікаційна комісія суддів закінчила обробку тестових робіт кандидатів в судді – відібрали 687 кандидатів з 3400 на 686 вакантних посад.
Зокрема, добре склали тести: син голови Львівського апеляційного суду Андрій Государський – 92 бали, 89 балів. Син екс-судді Верховного суду України Руслан Жук – 93 бали, 79 балів. Син екс-голови Конституційного суду України Артем Селівон – 91 бал, 82 бали.

-1 thoughts on “Аби стати суддею, треба бути сином судді й …заплатили від $100 тисяч?

  • 22:44 | 2.07.2011 о 22:44
    Permalink

    Все це брехня. Допуск був вільний. Подавай необхідні документи, та приймай участь у конкурсі, якщо є необхідна кількість масла в голові. А якщо немає, то ні, рубаси, ні бакаси, ні гріваси, ні євроси не допоможуть. Пройшли дійсно достойні, а не по дзвінку Стретовича. Забрали у нього цяцянку. Не може тепер впливати на процес та сувати в судді різних дурків, от і скаженіє. Це перший дійсно прозорий конкурс, який надав можливість пройти в судді дійсно достойним, може й деякими недоліками він пройшов, і прикро за тих хто теж достойний, але набрав 65 і менше балів, але залишився за бортом. Невже держава такими людьми може розкидатись. Їх треба брати на облік, та залучати до роботи на держслужбі, щоб згодом вимити всих тих дурімарів, що понавтикали в різні структури такі як Стретович

Коментарі вимкнені.