Аеропорт «Тернопіль» дадуть в оренду

26 вересня відбулося засідання робочої групи з вивчення питання щодо можливості передачі в оренду цілісного майнового комплексу Тернопільського обласного комунального підприємства «Фірма «Тернопільавіаавтотранс».

Під час засідання начальник головного управління розвитку інфраструктури ОДА Тарас Борук та директор ТОКП «Фірма «Тернопільавіаавтотранс» Олег Стефанський інформували присутніх про проведену роботу щодо збереження та виведення підприємства з кризового стану.

Розглядалися також економічні та організаційно-правові положення конкурсних умов передачі в оренду цілісного майнового комплексу ТОКП «Фірма «Тернопільавіаавтотранс». Під час обговорення питання щодо доцільності та умов передачі в оренду аеропорту особливо наголошувалося на незмінності профілю підприємства.

За результатами наради буде підготовлено проект договору оренди цілісного майнового комплексу аеропорту “Тернопіль”, який буде подано на розгляд комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, промислової політики, транспорту та зв’язку, інвестицій, підприємництва, зовнішньоекономічної діяльності.

 

Коментарі вимкнені.