БЮТ буде захищати голову райради на Тернопільщині

2500 гривень штрафу за вчинення корупційного правопорушення призначили голові Теребовлянської районної ради на Тернопільщині Василю Попку. Відповідну постанову виніс апеляційний суд Тернопільської області.

Чоловіка звинуватили у тому, що він суміщав перебування на державній службі та одночасно входив до складу  органу управління приватного підприємства.

Голова райради є членом ВО “Батьківщина”. Раніше навіть був депутатом облради від цієї політсили.

Як розповів у коментарі Gazeta.ua голова обласної організації БЮТ нардеп Василь Деревляний, свого партійця вони будуть захищати.

“Те, що десь не було перереєстровано – зробили такий галас, ніби немає більше жодних проблемних питань в області. Нема порушників, аж знайшли Василя Попка. Сьогодні у силових структур я можу назвати сотні проблемних питань, де вони мали би сконцентрувати свою увагу по наведенню порядку. Мені, народному депутату, обласна прокуратура, порушуючи законодавство,  затягує відповіді по земельних і інших питаннях. Тобто, ці люди з органів спочатку хай подивляться, як вони виконують букву закону до тих порушників, які грабують область, роздають десятками гектарів земель”, – заявив нардеп.

Адмінпротокол про корупційне правопорушення проти голови райради на Тернопільщині працівники УБОЗу склали ще у серпні. Чортківський районний суд відмовив у притягненні його до відповідальності, але прокуратура Тернопільської області опротестувала цю постанову в апеляційному суді

 

Коментарі вимкнені.