До Тернополя їде гурт «Оратанія», відомий своїми скандальними «Купальниками»

21 жовтня 2011р. в м.Тернополі відбудеться фестиваль альтернативної музики “ФАЗА”!!! Дійство відбудеться в ЦДМІ ім. Довженка, що знаходиться по вул. Злуки 45. Вхід – 35 грн

«Погляд» спілкувався з головними організаторами даного фестивалю: Андрієм, Ярославом та Степаном. Хлопці розповіли, як виникла ідея «Фази». Кажуть, все вийшло доволі банально: одного натхненного дня вони зібрались, посиділи і подумали про те, що варто було б взятися за організацію якогось альтернативного двіжу в Тернополі.

–       Особисто я – не сильний фанат такої музики, – розповідає один з організаторів Ярослав, – але деколи хочется зробити щось для когось, щоб це приносило радість. До того ж, думаю, кожен підтримає саму ідею «Фази» – розвивати альтернативний напрямок в Тернополі. А ще – ми хочемо розширити рамки типових фестивалів, плануючи звичну рок музику розбавити інді панком та гранж блюзом, наприклад. Це додасть контрасту. Можна рахувати з нашої сторони це чистим спортивним інтересом, бо ми не переслідуєм якихось матеріальних цілей та вигоди. Просто хочемо подарувати людям насолоду і відчуття свята, адже не всі люблять дискотеки та нічні клуби. Хотілося б створити спеціальну нішу для того кола неформального люду, котрі насправді не мають де відпочити в нашому місті.

До речі, лише один з організаторів є музикантом. Це Степан – клавішник гурту Marigold, який також братиме участь у “ФАЗІ”. Саме вокаліст цього гурту – Тарас, і вигадав таку коротку, зрозумілу назву фестивалю, що вмить завпам’ятовується.

Підключайся до “Фази” й разом ми зробимо цей фест традицією!

У програмі фестивалю “Фаза”:

Оратанія (Львів)

МЕДОВИЙ ПОЛИН (Борщів/Тернопіль). Виступлять з новою програмою та з презентацією нового альбому!!!

Фабула (Херсон). Вперше в Тернополі!!!

Sun Eclipse (Вінниця)

AZGARD (Тернопіль)

ForceOut (Золочів)

Nameless (Тернопіль)

Marigold (Тернопіль)

Під час концерту буде працювати професійна охорона!

Пісню «Купальники» на найбільшому фестивалі літа «Захід-2011» оратанці співали без матюків, пропускаючи лайливі слова. Проте публіка не соромилася підспівувати цю композицію без цензури.

Люба Вовк, “Погляд”

Коментарі вимкнені.