Екс-гравці тернопільської “Ниви” – вже на зеленому газоні

Екс-гравець “Ниви” Юрій Путраш провів 90 хвилин на полі у матчі Прем’єр-ліги за “Оболонь”, а Олександр Семенюк дебютував у грі за “Буковину”.

Саме такі основні події минулий вікенд приніс нашим землякам, які захищають кольори інших клубів.

До початку сезону у Другій лізі залишається менше місяця, а відтак футболу у Тернополі ще доведеться почекати. Але можна спостерігати за виступами екс-гравців “Ниви” в інших командах.

Паньків відзначився

Минулого тижня стартували змагання у Першій лізі чемпіонату України. Як відомо, у складах команд першого дивізіону виступають чимало екс-тернополян.

Колишній кіпер “Ниви” Юрій Паньків провів повний матч у складі ПФК “Олександрії”, яка цього року – головний претендент на вихід у Прем’єр-лігу. Одним із чинників, що допомагають олександрійцям, є саме гра Юрія Паньківа. Він у кожному матчі демонструє впевнені дії на полі. Цього разу гравець і ПФК “Олександрія” здолали харківський “Геліос” (3:0).

Дебют Семенюка

Провів поєдинок у Першій лізі і колишній форвард нашої команди – Олександр Семенюк. Він нещодавно повернувся у чернівецьку “Буковину”. Сам Олександр не зумів відзначитися, але на загальний результат це не вплинуло. Чернівчани здолали опір охтирського “Нафтовика” із рахунком 2:1.

У Білій Церкві також не обійшлося без “тернопільського сліду”. За місцевий “Арсенал” у поєдинку проти алчевської “Сталі” грав Василь Товкацький. Він також колись захищав кольори “Ниви”. Нападник вийшов на поле наприкінці поєдинку, але виграти своїй команді не допоміг, і в підсумку арбітр зафіксував нульову нічию.

Ще один представник Тернополя у Першій лізі – Ігор Мединський участі у матчі своєї команди не брав. Схоже, новий тренер “Динамо-2” Андрій Гусін не вірить у нашого земляка, як це робив попередній коуч – Геннадій Литовченко.

Ящук команді не допоміг

У 22-му турі Прем’єр-ліги екс-гравці нашої команди також брали участь. Півзахисник Юрій Путраш провів повний поєдинок у складі київської “Оболоні”. Команда програла з мінімальним рахунком луганській “Зорі”. Путраш, окрім отриманої наприкінці жовтої картки, більше нічим особливим не запам’ятався.

Ще троє колишніх футболістів “Ниви”, а саме: Роман Годований та Андрій Гринченко із “Волині” і Ярослав Захаревич з “Арсеналу”, участі у поєдинках своїх команд не брали. Проте “засвітився” тернополянин у чемпіонаті Бельгії. Наш земляк Олег Ящук провів повний поєдинок у складі “Серкль Брюге” проти “Генка”. Спортсмен був доволі активним, але його команда зазнала мінімальної поразки – 1:0.

Коментарі вимкнені.