Чижмаря хотіла вбити колишня коханка

З листопада 2007 по квітень 2010 рр.. - голова Тернопільської обласної держадміністрації.

У Києві – прецедент. У середу ввечері о 23.30 заступника голови Київської ОДА Юрія Чижмаря невідомі облили кислотою. Трапилося це біля його будинку на вулиці Антоновича. Зараз чиновник у важкому стані перебуває в опіковому центрі. Головна версія слідства, як сказали Сегодня у ЦГЗ столичної міліції, як не дивно, пов’язана не з роботою, а особистим життям. Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею «замах і нанесення тяжких тілесних ушкоджень».

ВНОЧІ. Як з’ясувало слідство, у себе вдома Чижмарь зустрічався зі своєю знайомою, 26-річною Олександрою Пап. О 23.15 він вийшов разом з нею, провів дівчину до припаркованого біля будинку автомобіля і відправився до супермаркету. Коли Юрій Васильович повертався з покупками, у дворі до нього підійшов невідомий чоловік 25-30 років і хлюпнув в обличчя кислоту. Після чого зловмисник перестрибнув через паркан і зник між будинками. Чижмарь сам дійшов до під’їзду свого будинку і попросив консьєржа викликати йому «швидку».

Як розповів нам лікар, який надавав першу допомогу, Юрій Васильович поступив у свідомості з опіками 2-3 ступеня. Обидва ока  були вражені кислотою і сильно затекли. Крім цього, все обличчя, шия і вуха були в пухирях. Всю ніч чиновнику обмивали рани, але, як кажуть лікарі, ще є ризик, що він може осліпнути. Учора Юрій Васильович вже міг говорити, однак не висловив ніяких припущень, хто міг це зробити.

ПРИНЕСЛА СУП. Припущення роблять в його оточенні. Мовляв, річ у ревнощах. Як розповіло  Сегодня джерело в міліції, незважаючи на те, що у Юрія Чижмаря відносини з Олександрою Пап, чиновник в офіційному шлюбі з Катериною Юріївною. Вже 5 років, як він з нею не живе – їх зв’язує лише бізнес. Але раніше Чижмарь, як розповіло джерело в ОДА, зустрічався з якоюсь Тетяною, і є припущення, що саме вона так хотіла помститися за зраду з Олександрою.

Олександру та Катерину Юріївну кореспондент бачив у лікарні, і вони вели себе цілком дружньо по відношенню один до одного. У реанімацію пускали лише дружину, але та постійно виходила і розповідала Олександрі, як йдуть справи. Дружина принесла Юрію Васильовичу суп, а Олександра – фрукти. «Його облити взагалі могла ця жінка, просто переодягнулася в чоловіка. Це точно «бабські розборки», – обговорювали між собою Катерина Юріївна та Олександра.

Вчора вирішувалося, чи перевозити чиновника в офтальмологічну клініку. Кілька разів до лікарні під’їжджала «швидка», але перевезення два рази відкладали. Пізніше вдалося дізнатися, що Чижмаря залишають у клініці, але кожен день до нього буде приїжджати офтальмолог.

Офіційно з пресою рідні спілкуватися не захотіли. «Залиште нас у спокої», – сказала нам Катерина Юріївна.

ЗАЙМАЄТЬСЯ Корпоративними суперечками

У Київській обладміністрації, де Чижмарь працює з серпня 2010-го, тільки й обговорюють цю новину. «Він займається громадськими організаціями та рішенням корпоративних суперечок, але навряд, що його хотіли вбити через професійну діяльності. Не було нічого такого, мабуть, тут дійсно щось особисте », – сказало нам джерело в ОДА.

В органах держвлади Чижмарь з 2004 року, був в. о. голови Закарпатської ОДА, працював в МНС, керівником Служби глави СП. У 2007-2010 роки очолював Тернопільську обладміністрацію, він вважається людиною Віктора Балоги.

З чуток, в Бородянському районі Чижмарю нібито належить земля, яку йому відвели під будівництво клубу. Але будівництво ще навіть не починалася. Дружина Юрія Васильовича працює у сфері юстиції Київщини.

-1 thoughts on “Чижмаря хотіла вбити колишня коханка

  • 21:14 | 18.02.2011 о 21:14
    Permalink

    Гарний чоловік. Не повезло(

  • 21:15 | 18.02.2011 о 21:15
    Permalink

    Не потрібно було бабам голову морочити. Заслужив видно хлопака

Коментарі вимкнені.