Засідав комітет з підготовки VI Міжнародного інвестиційного форуму

17 лютого відбулось засідання організаційного комітету з підготовки і проведення в області 28-29 квітня цього року VI Міжнародного інвестиційного форуму та засідання Міжнародного трейд-клубу в Україні.

У засіданні взяли участь, начальник управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності обласної державної адміністрації Василь Кравець, проректори з науково-педагогічної роботи ТНЕУ та ТНТУ ім. І.Пулюя, начальник Регіонального відділення ФДМУ по Тернопільській області Михайло Шкільняк, а також представники виконкому Тернопільської міської ради та головного управління економіки облдержадміністрації.

Організаційний комітет розглянув питання про хід підготовки міжнародних заходів та обговорив проект програми VI Міжнародного інвестиційного форуму та засідання Міжнародного трейд-клубу.

Під час засідання також було обговорено питання підготовки та забезпечення представлення під час цих міжнародних заходів інвестиційних пропозицій, зокрема щодо закладення ботанічного саду в Тернопільському районі, розбудови аеропорту м. Тернополя, інфраструктурних проектів обласного центру та інших.

Коментарі вимкнені.