Екс-губернотор Тернопільщини вважає, що у минулому році “Україна нагадувала тяжкохворого після «Юльчиного грипу»

Народний депутат, член фракції ПР Ярослав Сухий вважає 2010 рік роком великих надій.
«На превеликий жаль, були реалізовані багато глибоких розчарувань. Був крах ілюзій, що «Майданом» можна все поміняти. Люди зрозуміли, що тільки тяжка щоденна праця дає результат. Це стосується і політиків», – сказав він в ексклюзивному коментарі кореспонденту ForUm‘у.
На думку регіонала, 2010-ий став роком відродження економіки «після багатьох років популістського погрому провідних її галузей». «Люди побачили, що попередня влада повністю вичерпала ресурси соціального популізму», – сказав він.
Також, вважає Сухий, рік, що минає, був роком зростання політичної культури виборців: «Результати місцевих виборів показали, що люди починають потихеньку розбиратися, хто є хто. Люди стали робити висновки, керуючись досвідом, стали менше слухати пустодзвонів».
На думку регіонала, 2010-ий був роком «змужніння нації, соціальної адаптації людей до нових ринкових умов». «Ми живемо в епоху економіки, яка наздоганяє інший світ. І ми бачимо, що середня пенсія у розвинених країнах набагато вища за нашу, і цього вони добилися працею та активною громадянською позицією людей», – зазначив нардеп.
«У 2010 році Україна нагадувала тяжкохворого після свинячого Юльчиного грипу. Вона вже начебто пішла на поправку, але ще слабенька», – зазначив регіонал. Він вважає, що у 2011 році потрібно буде «спокійно, стабільно, без істерик і авантюристів при владі дати Україні можливість розвиватися і ставати на ноги».
«Якщо буде так, то вже у 2012 році ми побачимо те, про що говорять провідні економісти світу, – Українське Диво», – впевнений Сухий.

Коментарі вимкнені.