Хоптян незадоволений закордонними подорожами Надала та Кайди

Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян закликав мера Тернополя Сергія Надала та голову обласної ради Олексія Кайду починати працювати, а не їздити по за кордонах, – повідомляє ІНТБ. Відсутність очільників міста та області обурює губернатора. На засіданні колегії 25 травня він озвучив свою думку щодо постійних відряджень двох головних «свободівців», а за народною волею – і посадовців нашого регіону.

Валентин Хоптян, голова ОДА: «Приїде Олексій Петрович з міжнародних поїздок – я думаю, що вже пора роботою займатись. Бо мені вже люди дзвонять на «пряму лінію», кажуть: Валентин Антонович, у нас голова міської ради і голова обласної ради. Вони що – в Міністерстві закордонних справ працюють?»

Також Валентин Хоптян не оминув і справу Щепановського. Проте замість власника фірми «Будівельник» на колегію прийшов його брат.

Валентин Хоптян, голова ОДА: «Віталік, бери, давай шукай брата. Це вже все! Вже байки завершились, ми вже їх слухаєм три місяці. Все, крапка!»

 

-1 thoughts on “Хоптян незадоволений закордонними подорожами Надала та Кайди

  • 22:24 | 25.05.2011 о 22:24
    Permalink

    А як самому в Ізраїль махнути, не слабо-так…

  • 22:34 | 25.05.2011 о 22:34
    Permalink

    Або в Орисю з робочим візитом…..

  • 23:10 | 25.05.2011 о 23:10
    Permalink

    оце так.. бачила той сюжет з Орисі… ну шо сказати, хлоп два слова до купи не годен зв’язати)) з нього, може, був би добрий фермер, чи тракторист, але не голова ОДА))

Коментарі вимкнені.