Тетяна Зінько є людиною-сюрпризом через те, що її ім’я стало несподіванкою

Тетяна Зінько (Гамрецька), яка сьогодні святкує іменини, каже, що її ім’я впливає на життя. Іменинниця любить його, бо воно дуже м’яке і лагідне. Каже, що коли хтось кличе «Таня», то їй приємно його чути. За словами жінки, вона є по житті людиною-сюрпризом через те, що її ім’я стало для всіх рідних великою несподіванкою.

–         Мама розповідала, що коли були хрестини, то всі думали, що назвуть мене Юлею, – розповідає Тетяна, – зійшлись гості, священик розпочав церемонію, запитав як нарікається дитина. Мама несподівано для всіх голосно викрикнула: «Таня».

Мама Тетяни таким чином здивувала усіх, хто вже звик до того, що дитину звати інакше. Юлею планували назвати в честь татової мами, це ім’я сподобалось всім, окрім Тетяниної мами. Вона вирішила, що має право назвати доньку так, як вважає за потрібне. Жінка переконана, що мама не помилилась з вибором імені.

Сьогодні Таня працює радіо-ведучою на тернопільській «фм-ці» Ух-радіо. Її знають у Тернополі як колишню теле-ведучу, відмінного диктора, шоумейкера. Тетяна неодноразово створювала хороший настрій тернополянам, коли вела різноманітні шоу та концерти в Тернополі та Києві.

–         Коли я обирала ім’я для своєї донечки, то довго думала, вимовляла імена вголос, – пригадує Тетяна, – мені хотілось, щоб моїй донечці, як і мені, було приємне її ім’я. Ми назвали її Вікторією.

Тетяна Зінько розповіла, що на Тетянин день її вітають ще частіше, ніж у День народження. Припускає, що дату запам’ятати важко, а от ім’я, і день ангела – простіше.

– Найчастіше на іменини мені дарують ангелів, – розповіла Тетяна, – їх у мене вже ціла колекція: маленькі, великі, глиняні, фосфорові. Найбільше запам’ятався мій перший ангел, він тримав у руці арфу, був дуже великий і мав якийсь теплий вираз обличчя.

Кароліна Говірка

-1 thoughts on “Тетяна Зінько є людиною-сюрпризом через те, що її ім’я стало несподіванкою

  • 13:40 | 26.01.2011 о 13:40
    Permalink

    30.07 ДН

Коментарі вимкнені.