Хоптян з подачі Президента вручив 12 автомобілів інвалідам Великої Вітчизняної війни та інвалідам-чорнобильцям

Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян за дорученням Президента України вручив 12 легкових автомобілів “Славута” інвалідам Великої Вітчизняної війни та інвалідам-чорнобильцям.

Вже стало доброю традицією для нашої області вручати легкові автомобілі інвалідам, які за висновками лікарів потребують засобів пересування. Вже у грудні цього року 18 інвалідів Великої Вітчизняної війни безкоштовно одержали легкові автомобілі “Славута”.

Вітаючи ветеранів та інвалідів з цією подією, голова облдержадміністрації зазначив, що ще потрібно чимало зробити, аби віддячити цим людям за те, що ми маємо змогу жити в мирі та спокої у вільній і самостійній державі.

Валентин Хоптян пообіцяв, що він і його команда особливу увагу приділятимуть турботі про ветеранів та інвалідів-чорнобильців. Вже найближчим часом буде проаналізовано ситуацію, визначено коло найбільших проблем і визначено шляхи їх вирішення.

– Двері обласної державної адміністрації та районних держадміністрацій, – зазначив керівник області, – завше будуть відкриті для шанованих та заслужених людей.

Валентин Хоптян щиро привітав присутніх з Новим роком та Різдвом. Побажав здоров’я ветеранам та їх сім’ям і щоби ці заслужені сивочолі люди ще довго радували рідних та близьких добрим словом і мудрими порадами.

Коментарі вимкнені.