Іноземні доходи жителів Кременеччини наповнюють місцевий бюджет

За чотири місяці цього року 173 жителі Кременецького району задекларували свої доходи, з яких в минулому році не було утримано податок.

Приємним є той факт, що громадяни України, які працюють за кордоном також декларують свої доходи. Так, на Кременеччині 26 громадян, що отримали іноземні доходи вже подали декларації. Крім того, 22 громадянина задекларували свої минулорічні доходи, отримані у вигляді спадщини та подарунків, а 60 громадян подали декларації про доходи від надання в оренду нерухомого майна, зокрема власного житла. Також до Кременецької МДПІ надійшло 39 декларацій про доходи від громадян, що в минулому році продавали рухоме майно.

Звітують також громадяни, які здійснюють незалежну професійну діяльність (в тому числі адвокати). З початку року в Кременецькому районі 8 таких громадян задекларували свої доходи.

Загалом сума задекларованих доходів громадян на Кременеччині склала близько 1,7 млн. грн., а до бюджету вже поступило понад 105 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Кременецька МДПІ запрошує громадян до декларування своїх доходів за 2010 рік та нагадує, що декларацію можна подати до податкового органу за місцем проживання до 1 травня 2011 року.

Коментарі вимкнені.