Композиції “Queen” в обробці українців зможуть почути тернополяни у Рівному

День молоді цьогоріч обіцяє рівнянам не менш оригінальну програму, аніж це було минулих років. Зокрема, на майдані Незалежності, 26 червня, найкращі рок-композиції всіх часів виконає симфонічний оркестр Brevis.
Музиканти продовжили свій проект “Музика сердець”, який представляли рівнянам минулого року. Цього разу підготували практично повністю оновлену програму “Рок-легенди-2”, яку вже виконали у Рівненському міському палаці культури на початку травня. Її ж представлять і на День молоді. В обробці симфонічного оркестру прозвучать відомі композиції гуртів “Metallica”, “Deep Purple”, “Scorpions”, “Queen”, “Depeche Mode” та інших.
Також планується, що саме на День молоді відкриється експозиція з найкращих робіт учасників проекту “Стань Гогеном за 90 днів”. Участь у ньому взяли понад сотня рівнян, яким більше 18 років. Педагоги дитячої художньої школи безкоштовно навчали їх азам композиції, рисунка та живопису із жовтня минулого року. Попередньо заплановано, що експозиція буде представлена на Алеї творчості (за кінопалацом “Україна”). А роботи учасників можна буде не лише порозглядати, а навіть купити.
Ірина НИЧИПОРУК, “Рівненська газета”
http://gazeta.rv.ua/articles/view/2011-05-19/17193.html

Коментарі вимкнені.