“Копичинці-інфо” ще не купили

Сайт “Копичинці-інфо” виставлено на аукціон, ресурс поки що не купили. Торги розпочались 10 січня. За час своєї роботи він став популярним інтернет-ресурсом не тільки м. Копичинці, але і всього Гусятинського району, – кажуть аміністратори. Сайт відіграв дуже важливу роль під час місцевих виборів, надаючи можливість висловити свою позицію тим, хто раніше не мав доступу до інтернет-мережі.

–         Однак після хакерської атаки два місяці тому видання “Копичинці-інфо” втратило базу даних, а з нею і всі свої напрацювання за весь час роботи. Це значною мірою деморалізувало колектив сайту і від нас відразу пішло два адміністратори, які вирішили запустити власні інтернет-видання, а нещодавно ще й третій. Це відобразилося на роботі сайту, – розповідають адміністратори, – виникли проблеми з поданням новин, свіжою інформацією, втрачені звязки з міською та районними радами.

Серед тих, хто залишився, виникли різні погляди на подальший розвиток сайту. Тому дійшли до думки продати “Копичинці-інфо” тим, хто справді зацікавлений в ефективному висвітлені подій нашого міста або Гусятинщини, або навпаки – не зацікавлений.

– Ціну сайту ми не обговорювали, вирішили – аукціон покаже його справжню вартість, – кажуть адміністратори, – тож ціна починається від “віддамо в добрі руки даром” і до “хто скільки накине”. Пропозиції можна надсилати на електронку: site@kopychyntsi.inf.ua . Якщо до 31 січня якщо ніхто сайт не купить, його подарують будь кому з охочих. Зараз сайт щодня відвідують близько 100 користувачів.

-1 thoughts on ““Копичинці-інфо” ще не купили

Коментарі вимкнені.