Кубок міського голови виборювали у клубі спортивного танцю «Мальви»

Відкриті рейтингові та класифікаційні змагання зі спортивних танців на кубок міського голови «Терноцвіт-2011» відбулися у Тернополі. Організаторами танцювальних перегонів виступили клуб спортивного танцю «Мальви» та Тернопільська міська рада. За словами президента клубу спортивного танцю Ольги Дацко, турнір давно став традиційним і проводиться з 1979 року.

Цьогоріч у змаганнях взяли участь 500 спортивних танцюристів. Серед них представники всіх танцювальних клубів Тернополя, а також гості зі Львова, Івано-Франківська та Хмельницького. Турнір проводився у різних вікових категоріях: у першій частині – початківці (діти від 4-х років), у другій – від 8 до 12 років, а завершували свято танцю – юніори, молодь та дорослі.

 

Довідка.

Клуб спортивного танцю «Мальви»  створено у 1979 році. Основним завданням клубу є популяризація та розвиток спортивного танцю, підвищення ролі фізичної культури і спорту, зміцненню здоров’я, формуванню здорового образу життя. За роки його діяльності виховано тисячі танцювальних пар, в тому числі багато майстрів та кандидатів в майстри спорту, кваліфікованих тренерів. Танцювальні колективи клубу представляють місто на міжміських, всеукраїнських та міжнародних змаганнях. При клубі працює масова танцювальна школа для початківців.

 

Коментарі вимкнені.