«Купальська феєрія» рукотворне диво Тернопільщини

В ніч на 7 липня у с. Чагарі відбувся третій Всеукраїнський фестиваль сільської молоді «Купальська феєрія». Свято відкрив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян.
Керівник області подякував організаторам та учасникам цього велелюдного мистецького дійства за збереження українських традицій та вагомий внесок у розвиток вітчизняної культури. «Цей фестиваль, незважаючи на його молодий вік, уже набув широкої популярності не лише в Україні, але й за її межами. Про це свідчить та велика кількість гостей, які зібралися в Чагарях. Існує повір’я, що в купальську ніч трапляються всілякі дива. Одним із таких див – див рукотворних, є й цей фестиваль, якому я бажаю процвітання та розвитку», – сказав Валентин Хоптян.
Голова обласної державної адміністрації висловив щиру подяку організатору мистецького дійства, нашому земляку, Михайлові Мацієвському, який є не лише співтворцем фестивалю, але й активним учасником розбудови с.Чагарі.
Також Валентин Хоптян подякував учасникам заслуженого академічного хору ім.Г.Верьовки та цілій плеяді українських артистів, які прибули на Гусятинщину, аби створити неповторну атмосферу свята.

Коментарі вимкнені.