Лохотрон у Тернополі на тисячі доларів

Тернопільські податкові міліціонери з початку року виявили 14 економічних злочинівУ Тернополі двоє шахраїв видурили у дружини заробітчанина майже тисячу доларів.

Аферисти помітили жінку, коли та забирала на пошті гроші, і розіграли з нею виставу. На вулиці невідомий чоловік обронив перед нею свій гаманець, який підібрала буцімто випадкова перехожа. Власник грошей швидко повернувся та наказав обом жінкам дати йому до огляду свої сумки.

Після такого огляду жінка втратила 850 доларів і звернулась до міліції. Незнайомця та його подругу потерпіла впізнала за базою фотознімків. Як з’ясувалось, лохотрон із жінкою прокрутив уже тричі судимий за аналогічні злочини чоловік.

Поки подруга пройдисвіта перебуває на свободі, її напарник дає свідчення у міліції. Попри те, що потерпіла його впізнала, чоловік наполягає, ніби має алібі і сідати за ґрати вчетверте аж ніяк не збирається.

Щоб не зостатися в дурнях, слідчі радять ніколи і нікому не давати копирсатися в своїх речі. Якщо ж вас починають брати на пушку, подзвоніть до міліції – там знають, як вчиняти із випадковими власниками гаманців, – повідомляє Кримінал ТВ.

Коментарі вимкнені.