Міліціонери садили смородину

Напередодні свят співробітники тернопільської міліції організували весняну толоку. Вони зайнялися озелененням і благоустроєм адміністративних будинків та територій, вулиць та скверів. День праці заздалегідь ретельно спланували, визначивши обсяг робіт для кожного підрозділу чи служби у районах та обласному центрі.
У Тернопільському дитячому будинку працівники обласного апарату управління прибирали прилеглу територію, висаджували фруктові дерева та кущі смородини, скопували грядки. Як розповів заступник начальника управління роботи з персоналом УМВС в області Олег Мокрій, міліціонери традиційно у ці дні побувають в інших підшефних дитячих закладах, де утримують дітей, які позбавлені батьківської опіки. Міліціонери приводитимуть до ладу дитячі та спортивні майданчики, білитимуть та фарбуватимуть, допомагаючи вихователям прикрасити такі дитячі будинки. Правоохоронці навели порядок поблизу монументу, встановленого у Тернополі на честь правоохоронців, які загинули під час проходження служби.
Організатори весняної толоки переконані, що добрі справи, зроблені напередодні свят, не тільки прикрасять побут, а й зроблять кращим наше життя.

 

Коментарі вимкнені.