Міський голова запевнив, що лікарню №3 не закриють, а реорганізують

Міський голова Тернополя Сергій Надал провів сьогодні, 18  лютого робочу зустріч з лікарями та медперсоналом Тернопільської лікарні №3. Мер запевнив, що медичний заклад не закриватимуть, а реорганізують.

Сергій Надал каже, що створення лікарні реабілітації та відновного лікування на базі Тернопільської міської лікарні №3 дасть змогу надати тернополянам якісні послуги обстеження, лікування та реабілітації.

–          В черговий раз хочу наголосити, що розмови про так зване «перенесення» поліклініки, котра функціонує на базі лікарні №3 є абсолютно безпідставні, – стверджує мер, – поліклініка і далі буде працювати та обслуговувати населення.

Щодо реорганізації лікарні лікарні №3, то тут міський голова розповів, що профіль лікарні буде змінено на реабілітаційний, в результаті – в Тернополі буде реалізовано європейську модель надання медичних послуг, котра полягає в тому, що населення повинно отримувати якісну роботу з профілактики, лікування та реабілітації. Як запевнив мер, відділення хірургії та ортопедії, реанімації будуть збережені.

– Крім того, ми знайдемо шляхи покращення матеріально-технічної бази, – каже Сергій Надал, – та  забезпечимо їхню роботу, зокрема, за рахунок залучення інвестицій.

Кароліна Говірка

Коментарі вимкнені.