На День Європи у Тернополі – конкурси, змагання, вікторини

16 травня на засіданні Тернопільського прес-клубу заступник міського голови з гуманітарних питань Леонід Бицюра презентував заходи, які відбудуться у Тернополі з нагоди «Дня Європи 2011».

Зокрема у травні пройдуть: конкурси малюнків для учнів молодших класів «Українські барви на європейську тематику», конкурс стінгазет «Європа нашими очима: країни зблизька», цикл уроків для учнів старших класів англійською, німецькою, французькою, польською мовами на тему «Hello Europe», круглі столи на тему «Тернопільська область: шлях у Європу», інформаційно-просвітницькі години, бесіди, вікторини на тему: «Україна на шляху  до Європи», «Життя європейських країн»,  «Наш дім – Європа».

До Дня масового футболу УЄФА відбудеться футбольний матч на Суперкубок міста Тернополя серед аматорських команд, збірна міста візьме участь у Суперкубку Тернопільської області серед команд-ветеранів.

Взяти участь у святкуванні Дня Європи зможуть також плавці та бігуни. Адже 19-21 травня у місті пройдуть змагання з плавання за участю команд з євросоюзу «Відкритий Кубок голови міста Тернополя», а 21-22 травня – відкриті міські змагання до Дня Європи «Супермарафон 2011 – 100 км за 24 год».

 

Коментарі вимкнені.