На концерті гурту АнтитілА за столиками було порожньо. Люди танцювали (фото)

Попри те, що зал «Хмільного щастя» був на третину вільним, гурту “АнтитілА”, що виступив на сцені пабу, вдалось розворушити присутніх так, що до кінця вечора значна частина людей встала з своїх місць і пішла танцювати під сцену. Концерт, що відбувся 6 травня, розпочався із годинним запізненням, складалось враження, що організатори чекають, що назбирається більше людей.
Свій виступ “АнтитілА” розпочали із пісні, яка принесла їм першу популярність «Рожеві діви». В режимі нон-стоп гурт виконував і добре знані хіти і дещо новіші композиції. Дехто із присутніх танцював і співав разом з гуртом абсолютно усі композиції.
Зі сцени соліст Тарас Тополя сказав, що більшість пісень гурту про дівчат і для дівчат, головне, щоб дівчатам подобалось. Хлопець жартував, що як дівчина задоволена, то хлопцям набагато простіше.
– Я був дуже вражений гуртом, – каже тернополянин Сергій, – тепер я розумію, те що є в альбомах соліст і вживу витягує. В нього дуже сильний голос, стільки пісень заспівав з такою силою, а голос не сів. Правда, у піснях були й плей-беки, але загальної картини це не зіпсувало. «АнтитілА» – сильна команда.
Сергій додає, що часто буває, в записі голос звучить дуже добре, бо його в студії підтягують і опрацьовують так, як треба. Трапляється, що на сцені при живому виконанні виконавці і близько того не витягують.
Вражена вокальними даними була також тернополянка Наталя. Дівчина співає сама, тому фальш помітила б.
– Мені цікаво було, чи витягне Тарас Тополя пісню «Ів Кусто». Я чекала того моменту. Він витягнув без жодних проблем, йому далось це легко. Голос у соліста цікавий і сильний.
Втім, сам соліст Тарас Тополя просив присутніх слухати тексти і неодноразово звертав увагу саме на них. Перед піснею «Невидимка» він попросив слухати слова вкрай уважно, наголосив «потрібно, щоб присутні зрозуміли про що вона».
Пісню «Сама», за словами вокаліста, в студійному варіанті вони виконали із солісткою гурту «Пара Нормальних». Втім, як жартував Тарас, оскільки Аня не приїхала, то він заспіває її без неї. Він побажав дівчатам ніколи не повторювати долю головної героїні. (Сама вино пила, плакала, про нього все думала, йдеться у тексті, – прим.авт).
Після завершення концерту прихильники почали кликати «Антитіла» на біс ще до того, як гурт зійшов зі сцени. Втім, хлопців довго просити не довелось. Для тернополян вони виконали ще декілька композицій.
Під сценою зібралось багато охочих взяти автограф, подякувати за виступ, сфотографуватись.
– Я була дуже здивована, – каже прихильниця гурту Оксана, – всі гурти одразу після виступу втікають, що до них навіть не підступишся, а «АнтитілА» залишились і ще довго спілкувались з тернополянами. Вони всі дуже щирі і привітні. Видно, що не тільки їхні пісні достойні, а вони, як люди, також.
Опісля концерту клавішник гурту Сергій Вусик розповів «Погляду», що дуже сподобався йому Тернопіль, зазначив, що приємні люди тут живуть. Пан Вусик пожартував, що мабуть, якби не вечірка «Території А», то на концерт прийшло б ще більше людей. Член гурту сказав, що «АнтитілА» збираються приїхати на Тернопільщину ще влітку на один з фестивалів.

Текст і фото Кароліна Говірка

-1 thoughts on “На концерті гурту АнтитілА за столиками було порожньо. Люди танцювали (фото)

  • 16:25 | 8.05.2011 о 16:25
    Permalink

    о таак, вживу голос Тараса Тополі звучить чудово, як і в записі 🙂

  • 17:03 | 6.01.2015 о 17:03
    Permalink

    успіхів, у новому році і надалі!

Коментарі вимкнені.