На концерті збиратимуть гроші на стерилізацію безпритульних тварин

4 жовтня у Тернополі відзначать Всесвітній день тварин. Свято відбудеться у пабі «Хмільне щастя» У програмі тернопільські гурти: “Оранж”, “Nameless”, “Алоізій Карамболь” та інші, а також команда КВН “Оптом дешевше”.

За словами однієї з організаторів, члена ГО «Ноїв Ковчег» Олі Биндас, концерт буде благодійний. Усі гроші використають на їжу та необхідні речі для тварин, які не мають господарів.

– Концерт організовується втретє. Робимо це для того, щоб зібрати кошти на допомогу та харчування, а також на допомогу в екстрених випадках, якщо наприклад якась тварина потрапила під машину, – каже дівчина.

Як повідомив голова ГО “Ноїв ковчег” Олег Гром, за допомогою зібраних коштів збираються також вирішити проблеми великої кількості бродячих собак.

– Кошти, зібрані з продажу білетів, будуть направлені на вирішення проблем безпритульних тварин у м. Тернопіль – зменшення популяції, ветеринарна допомога хворим або пораненим, стерилізація, – каже чоловік.

На святі буде також фотовиставка тернопільських фотографів, їхні роботи продадуть на аукціоні. Початок дійства о 19:00. Вхід – 30,00 гривень

 

-1 thoughts on “На концерті збиратимуть гроші на стерилізацію безпритульних тварин

  • 20:05 | 28.09.2011 о 20:05
    Permalink

    Лохотрон.На базарі ходять сучки з щенятами(стерилізовані)їм ще за Застсвного кліпси на вуха прищепили.Як не дивно недостирилізували.???Але гроші на це справно відмили.А собачки і дальше плодяться, гавкають і намагаються покусати перехожих.

Коментарі вимкнені.