Наймаштабніша західноукраїнська весільна виставка відбудеться у Тернополі

За словами астрологів, 2012 рік дуже вдалий для всього, що стосується сім’ї, а саме: для шлюбу та народження дітей. Тому організатори Весільного фестивалю та Першого тернопільського параду наречених вирішили: другому фестивалю –  бути, і  поділилися з нами планами на 2012 рік.

Подій, пов’язаних з весіллям,  на наступний рік заплановано декілька. Ключовими будуть весільні виставки, що плануються на 17-18 березня та на серпень 2012 року, а також Весільний фестиваль та Другий парад наречених. Дата проведення фестивалю та параду уточнюється,  а от весільну виставку, що пройде у березні, організатори спланували доволі точно.  Вона відбудеться у березні, коли «весільний сезон» ще не відкритий, однак пари, що вирішили побратися після Великодня, влітку чи восени,  зможуть ознайомитися із найкращими пропозиціями весільного ринку Тернополя та почати заздалегідь готуватися до власного торжества.

Один із організаторів виставки, Андрій Голда,  каже, що місце проведення другої масштабної весільної виставки не змінюватимуть: це ТРЦ «Подоляни», оскільки саме він найкраще підходить  для дійства.

Виставка збере представників весільної індустрії Тернополя та Західної України та буде масштабнішою, ніж минулорічна. На участь у ній вже  зголосилися провідні весільні агенції та салони міста, фотографи та відеооператори, флористи та дизайнери, салони краси та стилісти,  організатори весільних шоу-програм та інші представники весільної індустрії.

Оскільки бажаючих взяти участь у виставці дуже багато, організатори планують збільшити виставкові площі за рахунок залучення другого поверху ТРЦ а також бенкетного залу «М´ята».

Усім учасникам буде наданий персональний час на центральні сцені виставки для власної презентації  – такого під час попередньої виставки не було.

–          Молоді люди, що вирішили одружитися, а також їх батьки, відвідавши виставку зможуть знайти все що потрібно для організації весілля «під ключ», – каже Андрій Голда.  Також в рамках виставки будуть проведені конкурси, розіграші призів та різноманітні акції. Наразі заплановані конкурси «Весільний фотограф», участь в якому зможуть взяти усі бажаючі весільні фотографи, а також конкурс «Весільний та вечірній стиль 2012». До участі у цьому конкурсі будуть залучені провідні майстри перукарської справи, стилісти та візажисти.

На центральні сцені виставки, окрім презентацій від учасників виставки, заплановано покази весільної та вечірньої моди, фінал конкурсу «Весільний та вечірній стиль 2012», проведення весільних церемоній, виступи артистів, конкурси та лотереї для гостей виставки.

 

Виставка буде цікава не лише для наречених, але й для цьогорічних випускників та їхніх батьків, оскільки весілля і випускний бал мають багато спільного.

Організатори запрошують до співпраці у виставці представників весільного бізнесу,  спонсорів та партнерів, а усіх  бажаючих тернополян – чекають 17-18 березня у «Подолянах».


 

Коментарі вимкнені.