Ніякі зайди не вказуватимуть нам, які свята відзначати, – голова Тернопільської облради

«Ми, українці, – нація із славною історією, ми маємо своїх героїв та дати своїх перемог, якими можемо пишатися. Наша воля полита кров’ю наших предків. Їх мужність та самовідданість мають слугувати усім нам взірцем служіння Україні. Тож ніякі зайди не мають права вказувати нам, які свята ми повинні відзначати, яких героїв вшановувати», – заявив голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда 6 травня під час презентації в тернопільській школі №29 ілюстрованої науково-популярної історії українського визвольного руху «Українська Повстанська Армія. Історія нескорених».

«На жаль, нині фальшиві науковці вихолощують справжню історію України, цілими сторінками викидають дні наших славних перемог та подвигів, намагаються зібгати у забуття імена  наших героїв.

Переконаний, що їм це не вдасться. Ми маємо кого наслідувати в боротьбі за по-справжньому українську державу – це славні воїни Святослава Хороброго, відчайдушні козаки, повстанці Гонти та Залізняка, крутяни, самовіддані холодноярці, січове стрілецтво, вояки УПА та багато інших, що наближали до нас суверенну Україну», – наголосив Кайда.

-1 thoughts on “Ніякі зайди не вказуватимуть нам, які свята відзначати, – голова Тернопільської облради

  • 20:18 | 7.05.2011 о 20:18
    Permalink

    Просто ці ПеРдуни при владі не можуть жити ,не полизавши зад у москаля..

Коментарі вимкнені.