Олег Скрипка та гурт «ВВ» презентують нову ініціативу – перший у світі фестиваль для тварин «Звіробачення»

Звіробачення…Босоніж у траву я вийду зрану,
Співати славу звірям, птахам – браттям нашим!»

Наші менші браття-звірі (хоча не факт, що менші) оселившись на Землі задовго до нас, мали власну цивілізацію і розвиток, та й дотепер їх чисельність на планеті поки що набагато перевищує нашу. Протягом тисячоліть люди чинили культурний геноцид своїх братів, звівши нанівець старання матінки-природи і врешті решт опинившись на порозі справжнього культурного катаклізму. Здатність радіти прекрасному та позитивно сприймати світ навколо себе безнадійно втрачена, єдиними глядачами й цінителями культури можуть бути лише представники тваринного світу – ведмеді та лосі… Тільки вони здатні зрозуміти високе мистецтво, натомість полишивши людям їх улюблені розваги – біг з перешкодами, спортивне орієнтування серед понівечених лісів та руйнування природи. І саме для них наші герої влаштовують грандіозний фестиваль під назвою «Звіробачення» аби врятувати світ від культурної руїни…

Така ініціатіва підкріплена новою відеороботою гурту «Воплі Відоплясова» на пісню з альбому «Були деньки», яка так і зветься – «Пісня». Стрічку знято в естетиці блокбастеру «короткого метру» епохи зародження рок-н-роллу. Постановку та продюсинг здійснив Олег Скрипка, а зйомки проходили в лісах Київщини та Підмосков’я.

Переглянути нову роботу та приєднатись до ініціативи, яка врятує світ, можна на телеканалах «Enter Music», «MTV Україна» та «RU.Music», а також на домашній сторінці гурту ВВ.

Прихильникам подробиць додамо, що у кліпі знялися чотириста вісімнадцять лосів та п’ять ведмедів, шляхетності яких треба віддати шану – жодна людина під час зйомок не постраждала!

Коментарі вимкнені.