Олександр Починок пробачив відкушене вухо тернопільському мажору?

22 грудня у Тернопільському міськрайсуді продовжилось слухання справи щодо побиття на Великдень двох відомих українських спортсменів, Олександра Починка та Олександра Волинця.

На початку засідання журналісти і присутні у залі почули покази жительки Львова пані С. І хоча жінка була очевидцем подій 24 квітня ц.р., коли ввечері у центрі Тернополя, на вул. Сагайдачного, біля магазину «Молоко» Максим та Віктор Інаки та син ресторатора Денис Івченко побили відомого спортсмена Олександра Починка, у суді свідок не змогла пригадати своїх показів, даних одразу по гарячих слідах у міліції.

Другий свідок так і не прийшов у суд, за даними міліції, за вказаною адресою він з’являється періодично.

Одразу після цього захисник братів Інаків зачитав клопотання, котре, якщо відверто, стало несподіваним для присутніх. Адже, як стало відомо, Інаки відшкодували обом потерпілим спортсменам у повному обсязі завдані матеріальні збитки, відтак олімпійці відмовились від цивільних позовів і просять суд не позбавляти Максима та Віктора Інаків волі.

Варто зауважити, цивільний позов обвинувачені повинні відшкодувати солідарно, тобто якщо Денис Івченко також задовольнить заявлені спортсменами матеріальні та моральні збитки, можна вважати, що половину справи зроблено – «мажори» відбудуться легким переляком та умовним терміном покарання.

Наступним у суді допитали Дениса Івченка. Юнак визнав свою провину лише у частині вчиненого хуліганства і щиро розкаявся у вчиненому.

Тим часом брати Інаки попросили час, аби зібратись із думками та порадитись із адвокатом, один навіть попросився: «Юлії Тимошенко дають же час підготуватись до виступу… Я не знаю, як правильно поводитись, я перший раз у суді».

Відтак головуючий на процесі суддя Євген Очеретяний оголосив матеріали кримінальної справи, а їх зібрано чимало – 3 томи: свідчення, результати судово-медичної експертизи, відтворення подій, довідки тощо.

Наступне судове засідання відбудеться 26 грудня, – пише Номер один.

-1 thoughts on “Олександр Починок пробачив відкушене вухо тернопільському мажору?

  • 19:20 | 23.12.2011 о 19:20
    Permalink

    Яке добре серце у Олександра Починка!

Коментарі вимкнені.