Палити прапори регіоналів непатріотично

Коментарі

Народний депутат-регіонал Валерій Коновалюк назвав провокацією дії учасників маршу УПА, які спалилипрапор Партії регіонів у п’ятницю, 14 жовтня, – пише ТСН 

“На мій погляд, це чиста провокація, метою якої є розпалювання протистояння всередині українського суспільства тими силами, які останні 20 років сіяли ненависть і ксенофобію”, – заявив Коновалюк.

За його словами, ці сили “довели свою повну нездатність ефективно працювати в інтересах країни”.

“Це непатріотичні дії, які, перш за все, послаблюють країну і створюють перешкоди для проведення реформ”, – додав він.

На думку нардепа, це, перш за все, призведе до переосмислення своєї політичної позиції тими громадянами, які сьогодні в західних областях Україні підтримують “Свободу” та інші націоналістичні партії.

У п’ятницю, у центрі Києва пройшов марш націонал-патріотичних політсил, присвячений річниці створення Української повстанської армії (УПА), на честь якої учасники ходи спалили прапор Партії регіонів.

-1 thoughts on “Палити прапори регіоналів непатріотично

  • 20:12 | 15.10.2011 о 20:12
    Permalink

    Хотілося б запитати в пана Коновалюка
    А чому ви вирішили, що спалення вашого символа призведе до “протистояння всередині українського суспільства”? Невже ви такі наївні і думаєте, що ваше кримінально-фінансове угрупування під назвою ПР, користується такою повагою в суспільстві, що на його захист піднімуться люди.
    Ви, дійсно, або дуже наївні, або намагаєтесь самі закликати до провокації

Коментарі вимкнені.