Подарунком для випускників стане виступ гурту «С.К.А.Й.»

28 травня у Тернополі  пройде Міське свято «Випускник-2011».

З 17-ї години святкування проводитимуть на майдані біля церкви Чесного Хреста над Ставом. А о 17.30 1006 випускників 35-ти загальноосвітніх навчальних закладів Тернополя пройдуть святковою ходою вулицею Руською і проспектом С. Бандери.

Попереду йтимуть «золоті» та «срібні» медалісти. Серед учасників ходи будуть і переможці заключного етапу Всеукраїнських предметних олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, призери змагань з різних спортивних дисциплін, юні служителі муз та активні учасники учнівського самоврядування.

Парад випускників очолить міський голова Сергій Надал, а святкову колону супроводжуватимуть муніципальний оркестр «Воля», духовий оркестр Тернопільського військового гарнізону та ансамбль мажореток ПК «Березіль».

О 18.00 випускники зберуться на центральному стадіоні. Їхню ходу супроводжуватимуть дикторські візитки кожного із навчальних закладів Тернополя.

Відкриє урочистості начальник управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк. У цей час випускникам традиційно вручатимуть золоті та срібні медалі. Нагородять також переможців конкурсу вишиваного костюма.

Для випускників 2011 міська влада підготувала подарунок. З вітальним концертом для випускників виступить гурт «С.К.А.Й.»

-1 thoughts on “Подарунком для випускників стане виступ гурту «С.К.А.Й.»

  • 10:39 | 26.05.2011 о 10:39
    Permalink

    а чого минулого року і раніше Заставний робив з віп-гостей свята випускника сюрприз, а Надал не може цього – про все розказує наперед

Коментарі вимкнені.