Прокурору Тернопільщини «по барабану» звинувачення Деревляного

Іван МельничукПрокурор Тернопільської області Іван Мельничук не сильно переймається звинуваченнями, які неодноразово заявляв головний БЮТівець області нардеп Василь Деревляний.

«Що стосується звинувачень в корупції, то запевняю, що я в такі ігри не граю. Працюю за законом. Звичайно десь є недопрацювання. Можливо щось зробили так, як комусь не подобається. Але працюємо виключно по закону. Я роблю свою роботу і не звертаю увагу на такі звинувачення», – прокоментував прокурор.

Попри це, прокуратура таки перевіряє куди поділися кошти, які мало заплатити стрийське підприємство «СЦ-Сервіс-Центр-Стрий». Нагадаємо, що Фонд Держмайна розірвав в суді договір купівлі тернопільського летовища фірмою з Стрия (власник австрієць Крістіан Чернер). Суму неустойки складала 6,4 млн. грн.. з них 1 млн. грн. обласний бюджет отримав одразу, оскільки це була сума вступного внеску на аукціоні.

«Ситуація нам відома. З цього приводу проводимо перевірку. Є труднощі з об’єктивним встановленням обставин. Виконавча служба знаходиться у Тернополі, а підприємство і всі об’єкти ,на які накладено арешт, у Стрию. У нас проходить переписка і спілкування з іншою областю.

Кошти справляються в область. Хоча ситуація дуже складна. Станом на сьогодні поступило понад 600 тисяч гривень вони використовуються відповідно до бюджетного кодексу. Фактів зловживань з цими грошима на сьогодні не виявлено», – додав Іван Мельничук.

Також прокурор Тернопільщини спокійно відреагував на зверенння Деревляного, щодо ініціювання заборони вїзду Мельничука в країни Євросоюзу.

«Можливо деякі політики не знають, що за своє життя, я жодного разу не був за кордоном. І в моїх плани не входить туди їхати», – заявив прокурор.

Коментарі вимкнені.