Регіонали віддадуть зарплату на червоні прапори для Західної України

Партія регіонів виділить кошти зі своєї зарплати для закупівлі копій Прапора перемоги для Західної України, – пише ТСН.

Про це заявив народний депутат України від Партії регіонів Вадим Колесніченко. Він додав, що висловлювання опозиційних політиків про нібито відсутність у бюджеті необхідних коштів для закупівлі копій Прапора перемоги є спекуляціями, щоб перешкодити гідному вшануванню ветеранів Великої Вітчизняної війни.

“В останні дні кілька опозиційних партій і політиків розкручують тему про те, що в них, у підконтрольних їм органах влади та місцевих радах Західної України немає грошей на виготовлення копії Прапора перемоги. Більше того, в ЗМІ запускаються абсолютно міфічні цифри про нібито мільйонну вартість виготовлення прапорів. Через це Прапор перемоги нібито не буде вивішуватися. При цьому такі діячі намагаються ще й спекулювати питанням пільг і виплат для ветеранів “, – сказав Колесніченко.

“Зрозуміло, що все це робиться з єдиною метою – перешкодити гідному вшануванню українських ветеранів та українського народу-переможця у Великій Вітчизняній війні; увічнення пам’яті мільйонів жертв націонал-соціалістичного режиму фашистської Німеччини”, – зазначив він.

У зв’язку з цим народний депутат запропонував “усім органам влади та місцевим радам Західної Україні, кому не вистачає коштів на Прапор перемоги, оперативно і невідкладно сформувати заявку на його ім’я про потрібну кількість копій прапора”. За його словами, найближчим часом всі заявки будуть розглянуті і задоволені на безкоштовній основі, в якості донорської допомоги з метою розміщення Прапора перемоги поряд із державним прапором на державних установах.

При цьому політик підкреслив, що потрібні кошти на купівлю прапорів будуть виділені з його особистої зарплати, а також зарплати інших народних депутатів України – членів парламентської фракції Партії регіонів.

Коментарі вимкнені.