«Русалки» підкорили Тернопіль

Листопадневі заморозки аж ніяк не вплинули на чотирьох хмельницьких танцівниць із клубу «Інтісар», котрі перевтілившись у міфологічних істот, представляли це місто на VІ Всеукраїнській танцювальній олімпіаді у Тернополі, – пише газета Є.

Ліана Посонська, Наталя Трач, Марина Пономаренко й Альона Сорокатая наприкінці листопада повернулися з «файного міста», де вибороли титул віце-чемпіонів у категорії «змішані малі групи», втерши носа танцювальним колективам з інших регіонів України. І хоча до оголеної краси скандально відомих femen-істок їхньому вбранню далеко, але мінімум одягу і максимум грації – це про хмельницьких русалок.

«На цих змаганнях ми виступали з новим філософським шоу-номером, – розповідає танцівниця клубу «Інтісар» Ліана Посонська, – представивши глядачам історію кохання русалки й принца. Наш виступ незвичайний тим, що у ньому присутні слова, які допомагають краще зрозуміти танець. Закохана русалка мужньо бореться за свої почуття, хоча подруги нашіптують, що разом їм не бути…».

Кохання, звісно ж, перемагає плітки! Разом із ним до Хмельницького «приїхав» і черговий кубок.

Коментарі вимкнені.