РВ ФДМУ по Тернопільській області проведе аукціон з продажу об’єктів разом із земельними ділянками

На 28 березня цього року в РВ ФДМУ по Тернопільській області заплановано проведення аукціону з повторного продажу двох об’єктів групи Д державної форми власності: навчально-виробничої майстерні у місті Підгайці та господарського корпусу разом із земельною ділянкою, що знаходиться у селі Білобожниця Чортківського району Тернопільської області.

Ступінь будівельної готовності першого об’єкта незавершеного будівництва – навчально-виробничої майстерні, що перебуває на балансі Підгаєцького професійного аграрного ліцею, близько 30%. Земельна ділянка під об’єктом приватизації окремо не виділена. Об’єкт знаходиться в межах земельної ділянки, наданої в постійне користування Підгаєцькому професійному аграрному ліцею

Незавершене будівництво одноповерхової цегляної будівлі площею 2500 кв.м. має фундамент, цегляну кладку стін з перекриттям, шиферну покрівлю. Зовнішні комунікації відсутні.

Початкова вартість продажу об’єкта з урахуванням ПДВ: 131322,00 грн.

Умовами продажу передбачено завершення будівництва об’єкта та введення його в експлуатацію протягом п’яти років з моменту підписання акта приймання-передачі об’єкта, який продається без збереження первісного призначення.

Другий об’єкт – господарський корпус разом із земельною ділянкою, що знаходиться у селі Білобожниця Чортківського району, продаватиметься із зниженням початкової вартості на 30%. Балансоутримувач – Аграрно – акціонерне господарство ім. Л. Українки ліквідоване.

Незавершений будівництвом господарський корпус має фундаменти, цегляну кладку стін першого поверху, перекриття, шатровий дах та шиферну покрівлю. Об’єкт повністю оштукатурений ззовні та зсередини. Ступінь будівельної готовності ~ 44 %.

Разом із об’єктом продається земельна ділянка площею – 1100 м.кв. Цільове призначення – землі житлової та громадської забудови (землі, зайняті поточним будівництвом);

Початкова вартість продажу об’єкта аукціону з урахуванням ПДВ – 96381,60 грн.

Умовами продажу передбачено завершення будівництва об’єкта та введення його в експлуатацію протягом трьох років з моменту підписання акта приймання-передачі об’єкта, який продається без збереження первісного призначення. Покупець зобов’язаний використовувати земельну ділянку відповідно до цільового призначення згідно з чинним законодавством України.

Останній термін прийому заяв для участі в аукціоні – 24 березня 2011 року.

Аукціон буде проведено: 28 березня 2011 року.

Служба з організації та проведення аукціону:

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Тернопільській області, вул. Танцорова, 11, м. Тернопіль, тел. (0352) 25-39-88.

Коментарі вимкнені.