Щоб забрати виграну тисячу доларів, фотографу довелось залізти дівчині під спідницю (фото, відео)

Вчора, 19 травня, у фотостудії «автограф» відбулось нагородження переможців конкурсу «Фест фотограф». Конкурс організовували п’ятеро фотографів: Любомир Городенчук, Леонід Тіт, Андрій Шкварко, Михайло Фещур, Олексій Гуштик.

Роботи приймались до 15 травня, а вчора визначили переможця. Урочисте дійство розпочалось о 18 годині. В фотостудії розвішали роботи учасників, від кожного фотографа було по 3 роботи. А в журі були самі з учасники. Протягом кількох годин фотографи пили воно, їли канапки та фрукти, при тому – розглядали роботи. Після того, як журі «прийнялось» – відбулось голосування.

Перемогу здобув Орест Лижечко, який працює у чортківській газеті.

Організатори придумали дуже специфічний спосіб нагородити чоловіка. Головний приз, 1000 доларів, він мав дістати з-під спідниці. Гроші були запхані за підв’язку. Чоловік вирішив взяти гроші не руками, а зубами.

Текст: Кароліна Говірка, Фото: Леонід Тіт

 

 

 

-1 thoughts on “Щоб забрати виграну тисячу доларів, фотографу довелось залізти дівчині під спідницю (фото, відео)

  • 22:46 | 20.05.2011 о 22:46
    Permalink

    Останні дві фотки – зачьоооот. Таке міг зробити тіко Льоня))))))))

    • 23:43 | 22.05.2011 о 23:43
      Permalink

      Не тільки Льоня! На останній ХВотці – “Мішка-малишка”

  • 23:42 | 20.05.2011 о 23:42
    Permalink

    Ну блін ті фотграфи маніяки)))) Подивилася відео – тільки одні блискоти спалахів і видно))))) Правильно, в кожного присутнього по об’єктиву, як же ж тут не займатися улюбленою справою?

  • 12:24 | 21.05.2011 о 12:24
    Permalink

    Я був на фотоконкурсі як учасник. Мені дуже сподобалося. Атмосфера дуже доброзичлива. Це, я переконаний, тому, що організатори конкурсу надзвичайно ХОРОШІ люди. Знайомий з ними і мене тішить, що в Тернополі саме такі люди займаються фотографією. Адже маю шанс навчитися як вони, бо є у кого, і є чому ,і , найголовніше, – вони відкриті до спілкування, готові ділитися своїми знаннями і досвідом. Формат простий і в цьому фішка. Організація на найвищому рівні. Ідея, що голосуватимуть самі учасники одразу відкинула будь-яку корупцію. Свої роботи виставили і мої дві доньки та дружина, але за умовами один за одного ми голосувати не могли…Одним словом,з моєї точки зору ВСЕ ЧЕСНО. Були цікавими , як для мене й результати конкурсу. Тобто цікаво, що впало в око всім учасникам. Роботи Ореста Лежичко безумовно цікаві, на них і я звернув увагу, проте, мені здалося, що це трохи “заїжджена” вже тема,(виявилось, зі слів самого автора, що ці фото зроблені давно).Хоч класика актуальна завжди, хотілось побачити якийсь новий погляд, тому свій голос не віддав за ці роботи.Взагалі то обрати за кого проголосувати було вкрай важко. Здається це свідчення високого рівня самого конкурсу. Дуже хочеться продовження. Хочеться, щоб конкурс став традиційним. Принаймні у мене “руки чешуться” фотографувати.

  • 21:21 | 21.05.2011 о 21:21
    Permalink

    чув массу позитивних відгуків про захід! дуже радий що їм все вдалось. Честь і хвала!

  • 12:52 | 22.05.2011 о 12:52
    Permalink

    “”Чоловік вирішив взяти гроші не руками, а зубами.””
    А най би попробував ынакшим способом ))))

    Я теж був учасником фесту. Теж з Чорткова) Роботи Ореста таки дійсно варті уваги, і те що він виставив на суд не зовсім нові роботи не показник. Я доволі добре знаю його роботи і можу з впевненістю сказати що якби були наві роботи то результат з великою вірогідністю був би тойже. І стиль знімків і тематика в Ореста дуже впізнаванна.
    Скажу чесно: ще по дорозі на дійство я оголосив що не голосуватиму за роботи по яких знатиму чиї вони. А отже і за Орестові я не голосував. Важко вибирати з поміж робіт коли знаєш напевне що деякі з них мають не одну нагороду. Та це Орестові не завадило. І я з цього приводу ще більше радий, він таки заслуговує.

  • 23:41 | 22.05.2011 о 23:41
    Permalink

    Була гостем на цьому дійстві. Позитивних вражень – море! Біля такого “фонтану творчості” так набираєшся енергії і позитиву, що потім “ковбасить і плющить”. Які ж вони неординарні і прекрасні….ці творчі особистості! Як це круто, коли людина займається своєю справою – працює душею і віддає її! Народ, Ви – гіганти!
    P.S. Альона! Ти – бомба! одним словом….”опше”!

Коментарі вимкнені.