Смерть “зомбоящика” у Тернополі

6 лютого у Тернополі відбулась акція під назвою «З України витісняють Україну». Протест проти дій влади висловили молоді люди з громадської організації «Патріот України. Галицькі Сотні». В центрі міста, на Театральному майдані, учасники акції розбили телевізор, як символ зомбування народу, нав’язування їм західної культури, яка витісняє рідну – Українську.

Так вони виявили свій протест проти зняття квоти на аудіовізуальний продукт.

Як зазначив один з організаторів акції, друг Промінь:
«Сьогодні ми зібралися тут на акції протесту проти чергового наступу на українську мову та культуру. 1-го лютого 2011 року ВР в першому читанні скасувала квотування українських творів в теле- і радіоефірі. Після скасування квотування українських творів в теле-радіоефірі українська музика стає не конкурентноспроможною з дешевим іноземним продуктом. Цей телевізор символізує окупований український інформаційний простір та засіб зомбування нації суб’єктивними новинами та низькоінтелектуальними та аморальними передачами.

Якщо влада думає, що ми будемо толерантно ставитися до знищення української пісні та культурної окупації інформаційного простору, то вона глибоко помиляється!».

Коментарі вимкнені.