Сьогодні в Тернополі Мурени

Концерт білоцерківського гурту «Мурени» буде у Тернополі 19 березня.  На концерті виконають хіти з нового альбому – «36,6», «Скучаю». Також тернопополяни зможуть почути добре відомі старіші композиції – «Забути», «Трек 22», «Схожа на Осінь». Білоцерківський гурт приїде у Тернопіль вдруге. Виступлять «Мурени» на сцені «Хмільного щастя» 19 березня. Початок – о 20.00.

Мурени створено 98-го року. Хлопці самостійно створили команду та 7 років експериментували з музичними стилями і напрямками, здобувши безцінний досвід виступів на різноманітних майданчиках. На рахунку музикантів участь у декількох українських фестивалях, серед яких: “Гніздо”, “Чайка”, “Своя Музика” та “Берег”. 2005-го року під час виступу на фестивалі Гніздо у місті Біла Церква, Віталій Титаренко, продюсер гурту запропонував опікуватися цим проектом Віталію Климову, відомому співпрацею з гуртами Табула Раса, Океан Ельзи та співачкою Альоною Вінницькою. З того часу гурт отримав двох продюсерів. Почалася активна робота. Музиканти взялися за накопичення матеріалу для дебютного диска.

“У музиці цього гурту можна почути вплив Beatles та деяких сучасних британських гуртів та колективів, які грають брит-поп, – вважає відомий продюсер. – Невипадково одна з улюблених команд вокаліста Мурен, Вані – шведський Kent. Я сам свого часу захоплювався ними. “Мурени” також використовують нестандартний підхід до створення текстів, та навмисно ігнорують інколи канони побудови шлягерів. В мене перед очима відбувається розвиток музичних ідей гурту. За цим дуже цікаво спостерігати.”

Коментарі вимкнені.