Сьогодні в Тернополі прем’єра вистави “Глитай, або павук”

Сьогодні Тернопільський академічний обласний драматичний театр імені Тараса Шевченка  на великій сцені презентує виставу “Глитай, або павук”.

Прем’єра приурочена Міжнародному дню театру. З року в рік у своє професійне свято тернопільські актори ставлять перед собою мету – приємно здивувати глядачів.

“На протязі багатьох років ми чередувалися – ми підготовлювали або театральний капусник, або концерт, або театралізований концерт. Цього року ми вирішили підійти до нашого професійного свята дуже професійно і тому режисер Жила пропонує присвятити Міжнародному дню театру прем’єру “Глитай, або ж павук. Появилися нові латифундисти, появляються нові олігархи, появляється каста багатих людей, черствих на душу, які розбещують суспільство, які живуть тільки за своїми правилами і в яких нічого людського немає – нема ніякого ідеалу в житті, ніякого стимулу і саме тому ця п’єса вона страшна за своєю актуальністю – і саме таку серйозну річ ми обрали до Дня театру”, – розповів Ігор Сачко, директор Тернопільського академічного обласного драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка.

Виставу можна буде побачити ще 27 та 30 березня.

Коментарі вимкнені.