Тернопільські міліціонери святкували з молитвою

Професійне свято тернопільські міліціонери традиційно розпочали з молитви в кімнаті духовності, яку обладнали дев’ять років тому в обласному управлінні внутрішніх справ. Священослужителі різних конфесій відслужили молебень, поблагословили правоохоронців на добрі справи і в подарунок вручили ікону Святого Георгія та благословенну грамоту. Очільник обласної міліції щиро подякував отцям за духовну підтримку та молитву.

Міліціонери приймають вітання від духовенства

Міліціонери приймають вітання від духовенства

З благословення Предстоятеля Української Автокефальної Православної Церкви, Блаженнійшого Мефодія, митрополита Київського і всієї України, у богослужінні взяв участь  митрофорний протоієрей Ігор Семирозум. Отець Ігор привітав тернопільських міліціянтів, та запевнив у тому, що наша Церква завжди цінувала чесних та принципових людей, здатних жертвувати собою заради ближніх своїх. Також митр.прот. Ігор пригадав, що молитви за владу і військо постійно лунають в наших храмах.

Святкування продовжилося у дворі обласного управління. Ключі від 13 автомобілів працівникам міліції вручив начальник обласного управління внутрішніх справ в Тернопільській області Федір Бортняк. Власниками нових транспортних засобів стали переважно ті райвідділи, які найбільше потребували покращення матеріально-технічної бази. Автівки придбали за сприяння МВС України, обласної державної адміністрації та обласної ради.Відтепер правоохоронці матимуть можливість миттєво виїжджати на місце події та оперативно реагувати на скоєні правопорушення, особливо,у віддалених куточках області.

Генерал-майор пообіцяв, що до нового року управлінння придбає ще десять нових автівок.

-1 thoughts on “Тернопільські міліціонери святкували з молитвою

  • 14:20 | 23.12.2010 о 14:20
    Permalink

    а після молитви пішли порядок нарушати

Коментарі вимкнені.