Тернопільські міліціонери вчили битись

Працівники міліції завжди готові не тільки проявити силу, витримку та боєготовність, а й передати своє професійне вміння підростаючому поколінню. Нещодавно у спортзалі Тернопільськогог обласного управління міліції відбулися практичні заняття з учнями вищого профтехучилища №1. Правоохоронці навчали третьокурсників основних прийомів самозахисту.

Під пильним наглядом інспекторів відділення професійної підготовки управління кадрового забезпечення Володимира Войнарського та Олексія Криворучка юні підшефні опановували навики самозахисту. Наставники в погонах професійно організували спортивні тренування юнаків, навчаючи їх основних прийомів бою. Кожен з учнів мав змогу протистояти досвідченим тренерам, виконуючи ті чи інші рукопашні прийоми. Юнаки зі захопленням та наполегливістю повторювали кожен рух наставників, аби правильно опанувати техніку бою.

Варто зазначити, що подібні навчання міліціонери проводять не вперше і планують продовжувати свою роботу задля формування у підростаючого покоління розуміння і поваги до міліцейської служби.

Коментарі вимкнені.