Тернопільські політики нагадали діючій владі, що прийшов час ремонтувати дороги

Тернопільські політики нагадали діючій владі, що прийшов час ремонтувати дороги. На вулицях Симоненка та Коновальця обмалювали найбільші та найнебезпечніші вибоїни, через які водії щодня пошкоджують свої автомобілі.

Юрій Юрик, заступник голови облорганізації «Фронту Змін»: «Політична партія «Фронт Змін» хоче показати діючій міській владі Тернополя, яку представляє політична партія «Свобода», і нагадати про те, що дороги потрібно ремонтувати. Дороги потрібно ремонтувати не словах, а на справах».

Юрій Юрик розповідає, що це соціальна акція, адже ями обмальовані люмінісцентною фарбою.

Юрій Юрик, заступник голови облорганізації «Фронту Змін»: «Та фарба, якою ми обмальовували ями на дорогах, увечері буде відбиватися від світла фар і буде вказувати автомобілістам, куди не треба їхати. Ми надіємося, що вона збереже колеса автомобілів наших тернопільських водіїв цілими і неушкодженими».

Нагадаємо, що минулого року представники політичної сили, яка сьогодні має більшість у Тернопільській міській раді, також обмальовувала ями на дорогах.

Юрій Юрик, заступник голови облорганізації «Фронту Змін»: «Минулого року «Свобода, організовуючи свою передвиборчу кампанію, також проводила цілий ряд заходів, обмальовуючи ями на дорогах. Але коли прийшла до влади, вона про це забула. Чому «свободівці», які розпочали цікаву акцію, про неї забули? Тому що це в черговий раз підтверджує, що вони займалися самопіаром, а не вирішенням конкретних практичних інтересів для нашої громади. Ми просто нагадуємо владі, щоб вона звернула на це увагу».

Степан Барна, депутат Тернопільської обласної ради («За Україну!»): «Хочу нагадати сьогоднішній владі, щоб вона більше не діяла таким самим чином, як раніше. А замість популізму бралася за вирішення наболілих проблем жителів міста Тернополя. І не мордували їх, не мучили, а ремонтували дороги».

Організатори соціальної акції стверджують, що фарба, якою обмальовані ями на дорогах, – нейтрального кольору, тому не псують зовнішнього вигляду міста,  – повідомляє ІНТБ.

Коментарі вимкнені.