Тернопільські тролейбусники – кращі спортсмени-комунальники

Нещодавно відбулася спартакіада між трудовими колективами комунальних підприємств м. Тернополя. За підсумками п’яти видів програми загальнокомандну перемогу вперше в історії здобуло КП «Тернопільелектротранс».

Зокрема, тролейбусники були кращими в міні-футболі (капітан команди – Іван Островський), Наталя Рибак виборола першість у настільному тенісі серед жінок, а Стефанія Голинська було другою в цьому ж виді програми, а Богдан Бурий теж виборов «срібло» в «малій» ракетці. В гирьовому спорті Тарас Кузів став бронзовим призером, а Віталій Тицька зупинився в кроці від п’єдесталу пошани – опинився на четвертому місці. Два перших місця і одне друге вибороли муніципальні тролейбусники і в шашках. Так, Марія Давид стала найсильнішою, а Наталія Балацька і Йосип Жеребний посіли другі місця.

Як розповів голова профспілкового комітету КП «Тернопільелектротранс» Микола Карпишин, на підприємстві велика увага приділяється розвитку фізичної культури і спорту. Зокрема, працівники депо мають можливість займатися в тренажерному залі та постійно вдосконалюють майстерність граючи міні-футбол.

Коментарі вимкнені.