Тернопільських мажорів ув’язнять?

увага розшук! Тернопільських «мажорів» оголосили в розшукЧерез тиждень після оголошення у розшук тернопільські правоохоронці упіймали зловмисників, котрі побили відомих спортсменів.

Нагадаємо, на Великдень у самому центрі Тернополя біля кафедрального собору навіжені молодики гасали на автомобілі «Ауді ТТ» тротуаром на вулиці Сагайдачного. Біатлоніст Олександр Починок та плавець-олімпієць Олександр Волинець, які це побачили, зробили їм зауваження. Це, вочевидь, не сподобалося «мажорам» і вони з кулаками накинулись на відомих тернопільських спортсменів. Олександр Починок отримав численні травми – йому зламали ніс, пошкодили око і відкусили частину вуха.

Невдовзі за свій вчинок представники «золотої молоді» відповідатимуть перед судом, – повідомляє «Радіо Рокс».

– Трьох осіб, яких підозрювали у скоєнні цього резонансного злочину, тернопільські міліціонери встановили та затримали. Усіх їх взято під варту. А також їм пред’явлені обвинувачення за статтею 296, частина 2 Кримінального кодексу України «Хуліганство, вчинене групою осіб». Окрім цього, одному із затриманих пред’явлено обвинувачення за статею 121 частина 1 Кримінального кодексу України «Заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження». Триває розслідування. Найближчим часом справу буде передано на розгляд суду, – розповів старший інспектор сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Андрій Василик.

Додамо, якщо «мажорів» визнають винними, то їм загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або ув’язнення на чотири роки.

 

-1 thoughts on “Тернопільських мажорів ув’язнять?

  • 15:15 | 20.09.2011 о 15:15
    Permalink

    Втомили тупі заголовки….
    Поперше вину недоведено жоного підозрюваного… триває слідство, подруге хто є таке понняття як призумція невинуватості, але журналюги цього нерозуміють, по третє – наші спортсмени!!! які вони наші, якщо користуються звязками з ниньошньою синьо-блакитною владою, аби запроторити людей…. І взагалі поняття мажори…. Хто з них мажор має розбиратися суд, а не журналіст….
    Нудно !!! От так у нас усе!!! А зробити незалежне журналіське розслідування ??? Слабо????!!!

Коментарі вимкнені.