Тернопільський національний економічний університет запрошує на навчання за державною програмою «Українська ініціатива»

Тернопільський національний економічний університет – один із провідних вищих навчальних закладів України IV рівня акредитації, що має більш як сорокарічний досвід підготовки та перепідготовки фахівців.

Це є актуальним в умовах інтеграції України до СОТ та ЄС.
Зі стін Тернопільського національного економічного університету вийшли десятки тисяч випускників, які зробили вагомий внесок у розбудову нашої держави. Свідченням міжнародного визнання високого рівня підготовки та перепідготовки кадрів університету є його тісна співпраця з провідними навчальними закладами Канади, США, Великобританії, Швеції, Фінляндії, Німеччини, Польщі, Болгарії, Франції, Нідерландів, Данії, Греції, Китаю, Словаччини, Італії, Іспанії, Ірландії, Російської Федерації, Швейцарії, Австрії, Білорусі та інших країн. У 2007 році ТНЕУ вступив до Європейської Асоціації Університетів, а 19 вересня 2008 року приєднався до Великої Хартії Університетів.
Відділ післядипломної освіти та підвищення кваліфікації факультету довузівської, післядипломної та магістерської підготовки ТНЕУ здійснює підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів для різних галузей економіки, фінансів, банківської справи, підприємництва та менеджменту. Це дає змогу фахівцям успішно адаптуватися до мінливих умов сьогодення, виступає одним із засобів їх соціального захисту та забезпечує потребу держави у висококваліфікованих спеціалістах.

Зусилля професорсько-викладацького колективу факультету довузівської, післядипломної та магістерської підготовки ТНЕУ спрямовані на вивчення європейської системи перепідготовки кадрів, впровадження дистанційної форми навчання для підвищення рівня професійної компетенції тих, хто раніше здобув освіту.Інновацією в післядипломній освіті є процес перепідготовки та підвищення кваліфікації управлінських кадрів для сфери підприємництва за державною програмою «Українська ініціатива». Тривалість навчання – 10 місяців, випускники отримують диплом про другу вищу освіту. Перепідготовка управлінських кадрів для сфери підприємництва здійснюється за спеціальностями «Менеджмент організації», «Економіка підприємств», «Фінанси», «Банківська справа» та «Облік і аудит». Підвищення рівня кваліфікації та перепідготовка управлінських кадрів здійснюється без відриву від виробництва за рахунок коштів юридичних і фізичних осіб.

Коментарі вимкнені.