Тернопільський Сірий відзначив 30-річчя в Криму

Ведучий Сергій Притула відзначив День народження, йому виповнилося 30 років. Відсвяткувати іменини Сергій вирішив в котеджному комплексі “В’язовий гай”, який є на самому березі Чорного моря, в курортному передмісті Севастополя, –  пише сайт “Нового каналу

Урочистий момент
Місцевість виглядає казково: по території комплексу протікає тиха річка, яка бере свій початок від живописного штучного водоспаду. Саме сюди з’їжджалися гості.

 

– Спочатку я планував відсвяткувати в Києві, але коли зрозумів, що дата співпадає з проведенням зйомок програми “Я – герой!” в Криму, почав шукати відповідне місце поблизу Орловки, – зізнається Сергій. – Звичайно, сам би я з усім не впорався, вибирати місце допомагали приятелі.
Привітати ведучого з тридцятиріччям приїхали друзі з усієї України та ближнього зарубіжжя, а також весь персонал програми “Я – герой!”.

 

– Спочатку я розраховував на сімдесят чоловік, але в результаті гостей виявилося близько ста тридцяти, – розповідає Сергій.
Після того, як усі слова поздоровлень були сказані, а гості зібралися, розпочалася урочиста частина заходу.
– Вечірка почалася так, як я це собі уявляв останніх років два, – з підняття прапора України, – розповідає Притула. – Ми з сином, він був у мене на руках, підняли прапор, і всі разом заспівали гімн країни.

Гості з усієї України
Серед гостей було багато відомих персон. Ведуча Ольга Фреймут сиділа поруч зі своїм колегою по “Шоуманії” Дімою Коляденком. У бесідах один з одним були помічені соліст гурту ТНМК Фагот і фронтмен групи “Друга ріка” Валерій Харчишин. Колега Сергія по зйомках шоу “Я – герой!” Ліля Подкопаєва теж була тут. Ну і, звичайно ж, найкращий друг Сергія – Олександр Педан.
– Приїхала моя сім’я. Вдалося зібрати разом і всіх моїх кумів, вони навіть столик окремий зайняли, – сміється Сергій. – Так що, по Дню народження мені вдалося все, що я собі планував. Звичайно, було дуже важко всіх зібрати в одному місці, через зайнятість, роботи …. Але завдяки вирішенню аеропорту Бельбек, який в принципі був закритий для внутрішніх перельотів, мені вдалося перевезти на Кримський півострів всіх без зайвих витрат часу.
Притула заспівав
А ось групи “ТІК” та “Los Colorados” приїхали не просто привітати іменинника, але й подарувати йому та всім гостям свої пісні. Порадував присутніх своїм виступом і винуватець торжества. Під акомпанемент групи “Los Colorados” Сергій дуетом з Фаготом заспівав пісню “Братів Гадюкіних” про рідне місто іменинника “Файне місто Тернопіль”.
– Після виступу “Los Colorados” на сцену несподівано вибіг Фагот і затягнув “Файне місто Тернопіль …”, – згадує Сергій. – Я, звичайно, не зміг стояти осторонь, коли виповнюється офіційний гімн мого рідного міста. Тому приєднався. У підсумку з нами співали всі гості. Мені було дуже приємно.
Подарунки
Офіційна частина ювілею за традицією завершилася величезним тортом. Сергій, розрізавши його, перший шматок відклав для сина, який в цей пізній час вже спав, а другий віддав своїй мамі.
– На жаль, не було на Дні народження Сергія Кузіна, який усі свої сили зараз кинув на підготовку проекту “Фабрика зірок 4”. Але через свою напарницю по ранковому шоу на радіо Соню Сотник він передав мені подарунок – шестиструнної гітару IBANEZ, – ділиться Притула. – Тепер мені не треба буде бігати по сусідах і просити у них інструмент, коли захочеться вилити душу.
Взагалі, друзі порадували іменинника душевними подарунками.
– Подарували багато картин, деякі з моїм зображенням. Наприклад, хлопці з мого проекту “Вар’яти” подарували дуже смішне панно, де всі ми зображені в образі спартанців, – розповідає Сергій. – Ще один оригінальний подарунок – львівські ковалі викували півтораметрову табличку з написом: “Вул. Сергія Притули 30” з побажанням – коли у мене з’явиться власний особнячок, хай у нього буде саме такий офіційний адресу.
Київські друзі Притули переважно дарували брендовий одяг, взуття, фототехніку.
– Подарунків дуже багато, – зізнається ведучий. – Залишився лише одне питання – яким чином тепер все це звідси вивезти (сміється)?

Коментарі вимкнені.