Трасу Броди-Тернопіль закриють?

16 червня, на сесії Бродівської районної ради (Львівська область) депутати переважною більшістю голосів визнали незадовільною роботу Бродівської дорожньо-експлуатаційної дільниці, якою керує Іван Заяць. Також сесія звернулася до контрольно-ревізійного управління з проханням перевірити ефективність використання коштів на ремонт доріг у Бродівському районі. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО “Свобода”

Бродівська дорожньо-експлуатаційна дільниця займається ремонтом автотраси Броди-Тернопіль та доріг у місті Броди, які провадять за кошти міського бюджету. На думку депутатів, цей, з дозволу сказати, “ремонт” – це лише закопування грошей, – пише Галінфо.

До речі, сам керівник дільниці відмовляється надавати депутатам акти виконаних робіт, посилаючись на те, що звітуватиме лише перед своїм обласним керівництвом.

“Автомобільна траса Броди-Тернопіль зараз у такому стані, що нею небезпечно їздити, її необхідно закривати, а не латати, – зазначила голова фракції ВО “Свобода” у Львівській обласній раді, депутат від Бродівщини Ірина Сех. – Натомість, виконавчі структури створюють видимість роботи, а насправді займаються відмиванням коштів. Ми вже маємо факти зловживань посадовців під час ремонту доріг. Тому “Свобода” ініціюватиме розгляд питання про стан автошляхів у всіх місцевих радах, де є наші фракції”.

Коментарі вимкнені.