Третьокласники на Тернопільщині показали різдвяну виставу бабусям

Учні 3-А класу разом із своєю наставницею Ольгою Василівною Мокрою підготували для батьків, бабусь, дідусів, братиків та сестричок чарівну різдвяну виставу, – пише Народне Слово.

Солодкий дух пампушок, смерековий аромат, дзвінка коляда заполонили класну кімнату.  У ній облаштували імпровізовану українську хату, де сім’я готується до святої вечері. Як тільки блиснула на небі перша зірка, до господи заходить батько з Дідухом. А ось і колядники просять дозволу цей дім розвеселити, привітати господарів з Різдвом. Услід за ними зі своїм Вертепом Пастушки спішать, і Ангелки сповіщають радісну новину про народження Божого Дитятка.

Були у  Вертепі три царі, які принесли Спасителю свої дари. Іродові не вдалося погубити Боже дитя, − невблаганна Смерть скосила жорстокого царя. А сценки із Мошком та Сурою викликали веселощі у глядачів.

Пролунали колядки, віншування.

Закінчилось родинне свято засіванням зерном та частуванням смачними пампушками.

До слова, у всіх учасників свята були чудові, з любов’ю та фантазією виготовлені костюми, у залі панував різдвяний настрій. Батьки, бабусі і дідусі, учителі, які були присутні на святі, неначе повернулися у своє дитинство, знову пережили неповторні миті. А діти, які впродовж усього цього дійства вели гостей засніженими святими стежками, надовго запам’ятають величність свята і завжди будуть славити народження Господнього сина святою колядою

Коментарі вимкнені.