Тимошенко “піарилася” на тернопільських “швидких”

Начальник головного управління ГПУ Олександр Каліфіцький на брифінгу заявив, що закуплені урядом Юлії Тимошенко автомобілі швидкої допомоги використовувалися нею з метою власного піару під час президентської кампанії. Каліфіцький також підкреслив, що автомобілі розподілялися по областях за електоральним принципом.

Зокрема, із заявлених Міністерством охорони здоров’я в Тернопільську область замість 26  автомобілів було відправлено 45 машин, у той час як в Донецьку область  замість необхідних 100 – 3.

Каліфіцький підкреслив, що на автомобілях розміщувалися написи “Програма уряду Тимошенко” замість маркування “Сільський лікар”.

“Таким чином, ці автомобілі були використані Юлією Тимошенко для незаконної агітації”, – зазначив начальник управління ГПУ.

Каліфіцький також підкреслив, що вартість цих автомобілів була завищена на загальну суму 31 млн грн, зауваживши, що вони не мають медичного обладнання

Таким чином, за його словами, “в регіональні відділи МОЗ потрапили автомобілі, які не мають відношення до медичного обладнання”, – повідомляє Інтерфакс-Україна.

Коментарі вимкнені.